Over The Temple Challenge

The Temple Challenge

Uniek en nieuw in Nederland.

Zo je hebt ons ontdekt. Een goed begin! 

Maar het echte werk begint natuurlijk pas zodra je voet zet in onze Temple Challenge in het Brabantse Nistelrode.

 

The Temple Challenge daagt je letterlijk uit.

Om je zintuigen te gebruiken, je creativiteit te prikkelen én je behendigheid te testen.

In een reeks van 9 aaneengesloten kamers neem je het als team op tegen een ander team van jouw groep. Voor elke kamer krijg je 6 minuten tijd om opdrachten te vervullen. De teams van jouw groep volgen elkaar na circa 6 minuten op.

Beschik je over het juiste inzicht? Beschik je over creativiteit? Ben je behendig? En beschik je ook nog eens over de juiste communicatievaardigheden en leiderschap? Dan is de kans groot dat jouw team als winnaar uit de bus komt.

 

Voor wie?

The Temple Challenge is dé uitdaging voor teams die bestaan uit vrienden, familie, collega’s, verenigingen of wat voor groep dan ook. Elk spelend team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Met hoeveel teams je meedoet? Dat is aan jullie zelf.

 

Deelname bedraagt 20 euro per persoon.

Boeken, en meer informatie? reserveringen@templechallenge.nl

 

Goed om te weten...

Kijk ook eens naar onze arrangementen.

 

Veel gehoorde vragen?

Hoe oud moet of mag je zijn om deel te nemen?

The Temple Challenge is geschikt voor personen van 8 tot 88 jaar. Al moeten we bekennen dat we onlangs een deelnemer hebben gehad van 93 jaar. Dus…

 

Is het eng?

The Temple Challenge is niet eng. Hoewel het soms een beetje donker kan lijken gaat het vooral om je slimheid, behendigheden samenwerkend oplossend vermogen. En, je zult zien dat er zeker ook gelachen kan worden.

 

Is het lichamelijk zwaar?

Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen aan the challenge. Weliswaar zijn er af en toe wat doorgangen en een trap waardoor deelname in een rolstoel niet mogelijk is. Tja, en als je hoogzwanger bent, kun je misschien beter niet deelnemen.

 

Hoe is het gesteld met veiligheid bij calamiteiten?

The Temple Challenge beschikt over voldoende vluchtdeuren die duidelijk zijn aangegeven. In geval van een calamiteit zullen alle deuren automatisch open gaan.