Escape Box Arrangement

Nistelrode

Escape Box Arrangement

€ 49,50,- p.p.

The Temple Challenge – Escape Box – vanaf 20 personen


Breng eerst een bezoek aan The Temple Challenge en ga de uitdaging aan! Na het spelen van de challenge is het tijd voor een tweede avontuur. De Escape box!

In onze ontvangstruimte worden jullie begeleid voor een zenuwslopende escape sessie, waarbij uiteraard ook gelachen en gedronken kan worden:

Escape the Mask

The Mask heeft speciaal voor jullie een boodschap ingesproken. En nog beter gezegd: jullie hebben van deze charmante man een prachtige Escape Box ontvangen. Jullie zijn namelijk de uitverkorenen. Al jarenlang worden de slimste mensen ter wereld uitgedaagd om een klein spelletje met hem te spelen. Wat een compliment, toch?

Maar wat blijkt… Na opening begint al snel een timer te lopen. Weten jullie het kunstwerk te ontmantelen voordat het te laat is?

Ontmantel de bomkoffer

De Escape Box wordt geopend. Lampjes, knopjes en rare geluiden zijn direct te zien én te horen. Het mysterieuze pakketje blijkt een tikkende tijdbom te zijn.

Maar wacht… ‘’Ik zie een grote stopknop.’’ Inderdaad, dat klopt. Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. De timer stopt pas na het voltooien van verschillende escape games. Aan jullie de taak om binnen 90 minuten de bomkoffer te ontmantelen. Succes. Time is ticking.

Dit arrangement is vanaf 20 personen en niet beschikbaar op vrijdag en zaterdag. Vul het reserveringsformulier in om de beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reservering aanvragen