Familiedag

Familiedag organiseren?

Een actief en geslaagd uitje voor een familiedag organiseren? Speel met je gezin of complete familie The Temple Challenge. Een superleuke activiteit voor jong én oud! Naar wens inclusief eten en drinken voor de hele familie. Wij hebben alles in huis om er een geslaagde familiedag van te maken!

Na een gastvrij ontvangst in ons café met een drankje met naar wens een gebakje of bitterbal gaan we starten met The Temple Challenge! Wie van jouw familie is het meest behendig, creatief of kan het beste samenwerken?

Over The Temple Challenge

The Temple Challenge is een soort escaperoom waarbij je niet speelt om te ontsnappen, maar waarin je met je team een zo hoog mogelijke score probeert neer te zetten. Werk je goed samen met je familieleden? Dan heb je kans dat jullie team als winnaar uit de bus komt!

Nadat de familie is ingedeeld in teams van twee tot vier personen kan de strijd beginnen! Per team gaan jullie starten aan elf interactieve en zintuigprikkelende speelkamers. Elke kamer heeft een andere opdracht waarbij goed samenwerken zorgt voor een hogere score! Geen tijd te verliezen, want als het welbekende piepje gaat is het tijd om snel naar de volgende opdracht te gaan. Spannend!

Voor je het weet is het speeluur voorbij, want de tijd vliegt voorbij. Na het spelen van de laatste kamer is het tijd voor een spectaculaire teamfoto inclusief score. Na het spel eindig je met je familie in ons gezellige café, waar het tijd is voor een verkoelend drankje en waar we overgaan tot het bekendmaken van de winnaars. Wedden dat je veel gelachen hebt!

Arrangementen personeelsuitje

Speel je alleen The Temple Challenge of kies je voor een compleet verzorgd arrangement? Onze arrangementen zijn uitermate geschikt voor een familiedag. Met drankjes, borrelhapjes, barbecue of compleet 3 gangendiner.

Familiedag op maat

Natuurlijk kunnen we ook een passende offerte op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en geef je wensen door, dan gaan maken wij een passende offerte.