2CV Tocht en The Temple Challenge

Nistelrode

2CV Tocht en The Temple Challenge

€ 74,- p.p.

tours met onze befaamde en mooie Lelijke Eendjes


Beleef een nostalgische tour met onze mooie Lelijke Eendjes! Superleuk als Bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie-uitje. Ons motto: Je kunt het nu eenmaal niet in je Een(d)tje!

Een fantastische tour met de Deux Cheveaux (Lelijke Eendje) over de Maasdijk naar het oude pittoreske vestingstadje Ravenstein. Hier kunt u lekker rond wandelen of wat drinken in dit bijzondere stadje aan de Maas. Na de tour gaat u voor de hoogste score in The Temple Challenge!

2CV tour naar Ravenstein en The Temple Challenge

Je begint met een fantastische tour over de dijk langs de Maas met onze mooie Lelijke Eendjes.

Een ontspannen en ludieke tour met de 2CV door bourgondisch Brabant waarbij u met uw “tourteam” diverse fotovragen moet oplossen. U rijdt met onze mooie Lelijke Eendjes o.a. over de dijk langs de Maas. Onze tourguide rijdt voorop om u de mooiste plekjes te laten zien.

Onderweg moet u echter uw ogen goed de kost geven om te speuren naar de diverse voorwerpen, gebouwen, beelden, landschappen enz. welke staan afgebeeld in uw roadboek. Bij elke afbeelding hoort een vraag waarop u samen met uw team het juiste antwoord moet proberen te vinden.

De rode draad van deze vragen is “Brabant” en de vragen kunnen gaan over spreekwoorden of gezegdes, Brabantse gewoontes, Brabantse lekkernijen en van alles wat te maken heeft met deze mooie bourgondische provincie.

Na het eerste deel van de tour (circa 45 min.) komt u bij de pauzeplaats in het oude pittoreske vestingstadje Ravenstein. Hier verblijft u een half uurtje om lekker rond te wandelen in dit bijzondere plaatsje aan de Maas. Of neem plaats op een gezellig terras aan het water voor een verfrissend drankje of een ijsje. Na een half uur wordt de tour vervolgd over de Maasdijk.

Voor het team dat het juiste antwoord weet te vinden is er aan het einde van de tour een leuke, toepasselijke attentie. Deze tour staat garant voor een heerlijke relaxte middag waarbij de teamspirit een belangrijk onderdeel is, maar waarbij uiteraard ook veel gelachen kan worden.
Na de tour gaat u de uitdaging aan in The Temple Challenge

Reservering aanvragen