Het Ultieme Kinderfeestje!

 

 

Het leukste kinderfeestje van Brabant vier je natuurlijk bij The Temple Challenge! Vorm teams en neem het tegen elkaar op in een tempel die letterlijk tot leven komt. In een reeks aaneengesloten speelkamers probeer je een zo hoog mogelijke score neer te zetten.

Je krijg per kamer 6 minuten de tijd om de opdracht te vervullen en daarmee een goede score neer te zetten. Daarbij is samenwerking, behendigheid en creativiteit van groot belang. Doe je met jouw team alles snel en goed? Dan is de kans groot dat jouw team als winnaar uit de bus komt! 

Heb je zin een een bijzonder verjaardagsfeestje?

Dan zien we je graag bij The Temple Challenge. We hebben bieden ook een arrangement in samenwerking met de Rainbow Centre in Nistelrode en Hoeve de Aar in Heerlen, Het Kinderfeestje Compleet. Na het spelen van The Temple Challenge steek je de straat over om een uurtje gezellig te bowlen. Naderhand sluiten we af met een frietje, een snack en een heerlijke milkshake. Tijdens het bowlen en na de challenge serveren we de kids nog een glaasje ranja. Dit arrangement bieden we aan voor €24,- p.p. Reserveren>

Goed om te weten… de kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Wil je geen gebruik maken van dit arrangement, alleen The Temple Challenge kan ook. 

Geschikt voor kinderen van circa 10 – 16 jaar. Niet op zondag..

Prijs: € 15,- per kind. Reserveren>

TIP! Kom naar de ‘Kidsmiddag’, elke vrijdag van 14:00 – 19:00 uur en betaal slechts € 10,- per kind. Reserveren> (geef op het reserveringsformulier aan dat het een kinderfeestje betreft).