Veelgestelde vragen

 

 

Hoe oud moet of mag je zijn om deel te nemen?

The Temple Challenge is geschikt voor personen van 9 tot 90 jaar. Jongere kinderen kunnen eventueel mee met een team volwassenen. Daarnaast moeten we bekennen dat we onlangs een deelnemer hebben gehad van 93 jaar. Dus…

 

 

Hoe lang duurt de challenge?

Elke team (van 2 tot 4 personen) speelt de volledige spelduur van 66 minuten. Hierbij starten we om de 6 minuten een nieuw team. Houd er dus rekening mee dat we voor een groep van ongeveer 20 personen ruim 1,5 uur nodig hebben. Voor een groep van 40 personen is dit ruim 2 uur.

Spelers die nog niet aan de beurt zijn, of al klaar zijn, blijven gezellig borrelen in onze cafés of op het terras.

 

 

Is het eng?

The Temple Challenge is niet eng. Hoewel het soms een beetje donker kan lijken gaat het vooral om je slimheid, behendigheden en samenwerkend oplossend vermogen. En….je zult zien dat er zeker ook gelachen kan worden.

 

 

Is het lichamelijk zwaar?

Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen aan The Temple Challenge. Weliswaar zijn er af en toe wat doorgangen en een trap waardoor deelname in een rolstoel niet mogelijk is. Tja, en als je hoogzwanger bent, kun je misschien beter niet deelnemen.

 

 

Hoe is het gesteld met veiligheid bij calamiteiten?

The Temple Challenge beschikt over voldoende vluchtdeuren die duidelijk zijn aangegeven. In geval van een calamiteit zullen alle deuren automatisch open gaan.

 

 

Is je vraag niet beantwoord? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Neem contact op>