Het leukste uitje van de zomer!

Ga jij de uitdaging aan ? 

 

 

The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn… Of kom je gewoon simpelweg de high-score verbeteren?! Reserveer direct >

LEUK VOOR VRIENDEN, COLLEGA’S OF FAMILIE!

The Temple Challenge is dé uitdaging voor een groep vrienden, collega’s, verenigingen, familie of wat voor groep dan ook! Wij zijn er voor de kleine, maar zeker ook voor de grote groepen. Dus of je nu met vier personen komt of met honderd. En of je nu 9 of 90 jaar bent, een uitdagende en gezellige middag is gegarandeerd! 

Deelname bedraagt slechts € 20,- per persoon (minumum groepsgrootte 4 personen). We hebben ook hele leuke arrangementen met bijvoorbeeld een hapje en drankje, een compleet verzorgd diner of barbecue, of in combinatie met een andere activiteit. 

Bekijk arrangementen >

Goed om te weten…

The Temple Challenge is ook erg leuk voor het vieren van een kinderfeestje! Leuk voor kinderen van 10 tot 16 jaar. We hebben verschillende ‘kids party’ arrangementen! Alles voor een geslaagd kinderfeestje!!

Bekijk onze kidsparty’s >

 

 

Hoe lang duurt de challenge?

Elke team (van 2 tot 4 personen) speelt de volledige spelduur van 66 minuten. Hierbij starten we om de 6 minuten een nieuw team. Houd er dus rekening mee dat we voor een groep van ongeveer 20 personen ruim 1,5 uur nodig hebben. Voor een groep van 40 personen is dit ruim 2 uur.

Spelers die nog niet aan de beurt zijn, of al klaar zijn, blijven gezellig borrelen in onze cafés of op het terras.