Moorddiner Arrangement

Nistelrode

Moorddiner Arrangement

vanaf € 74,50,- p.p.

The Temple Challenge – Moorddiner – Eetcafé t Pumpke – vanaf 20 personen


Breng eerst een bezoek aan The Temple Challenge en ga de uitdaging aan! Na het spelen van de challenge is het tijd voor een tweede avontuur. Het Moorddiner!

Tijdens een 3 gangen diner bij eetcafé ’t Pumpke krijgen jullie een bloedstollende moordzaak voor jullie kiezen. Ervaar nu hét spannendste dinerspel aan tafel en ga met je collega’s aan de slag tijdens het Moorddiner. Case Blüdhaven wordt door de gangen heen voorgeschoteld.

Dé perfecte combinatie van een moordspel en diner

Het kleine stadje Blüdhaven is in rep en roep. Rechercheur Wout Boefs zit met zijn handen in het haar. Oorzaak? De burgemeester is op akelige wijze vermoord. De bewoners beginnen ongeduldig te worden. De moordenaar loopt namelijk nog op vrije voeten rond. Het is tijd voor actie. Jullie worden als extra detectives ingeschakeld om rechercheur Wout Boefs te helpen.

Open de koffer met attributen, analyseer de onopgeloste moordzaak en spoor de moordenaar op. De tijd tikt langzaam door, terwijl het dessert op jullie staat te wachten.

Een bloedstollende moordzaak. 1 moordenaar, 10 verdachten. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen. Lukt het jullie om op tijd de waarheid boven tafel te krijgen?

Dit arrangement is vanaf 20 personen en niet beschikbaar op vrijdagen en zaterdagen. Vul het reserveringsformulier in om de beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reservering aanvragen