Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje organiseren?

Vier een uniek bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsfeestje bij The Temple Challenge in Nistelrode of Heerlen! Een leuke activiteit voor jong én oud en geschikt voor groepen van 4 tot ongeveer 100 personen. Naar wens compleet met een borrel, barbecue of één van onze andere arrangementen.

Over The Temple Challenge

Na een warm welkom met eventueel een drankje en een gebakje of een bitterbal is het ‘game on’ en gaan we starten met The Temple Challenge. Wanneer de groep is opgedeeld in teams van twee tot vier personen kan de strijd beginnen.

Één voor één starten de teams aan een reeks interactieve en zintuigprikkelende speelkamers, met als doel de hoogste score te behalen. Het avontuur bestaat uit elf unieke speelkamers die een verrassende mix aan uitdagingen bieden. Scoor in korte tijd zoveel mogelijk punten, want voor je het weet gaat het welbekende piepje en ga je door naar de volgende uitdaging. Spannend!

Als teams eenmaal de smaak te pakken hebben, wordt iedereen bloedfanatiek, want iedereen wil winnen! Voor je het weet is het speeluur voorbij, want de tijd vliegt. Na het spelen van de laatste kamer is het tijd voor een spectaculaire teamfoto inclusief score. Na het spel eindig je met je collega’s in ons gezellige café, waar het tijd is voor een verkoelend drankje en waar we overgaan tot het bekendmaken van de winnaars.

Teambuilding

The Temple Challenge is een soort escaperoom waarbij je niet speelt om te ontsnappen, maar waarin je met je team een zo hoog mogelijke score probeert neer te zetten. Werk je goed samen met je collega’s? Dan heb je kans dat jullie team als winnaar uit de bus komt. Een echte teambuilding dus!

Arrangementen personeelsuitje

Speel je alleen The Temple Challenge of kies je voor een compleet verzorgd arrangement? Alles is mogelijk. Van ontvangst met koffie en gebak tot een bruisend welkomstdrankje met een bitterbal. Nadien kun je genieten van een all-in BBQ of een 3 gangendiner.

Bedrijfsuitje op maat

Natuurlijk kunnen we ook een passende offerte op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en geef je wensen door, dan gaan maken wij een passende offerte.