Het ultieme kinderfeestje!

KOM EN GA DE UITDAGING AAN...

Het leukste kinderfeestje van Brabant vier je natuurlijk bij The Temple Challenge in Nistelrode! Vorm teams en neem het tegen elkaar op in een tempel die letterlijk tot leven komt. In een reeks aaneengesloten speelkamers probeer je een zo hoog mogelijke score neer te zetten.

 

Je krijg per kamer 6 minuten de tijd om de opdracht te vervullen en daarmee een goede score neer te zetten. Daarbij is samenwerking, behendigheid en creativiteit van groot belang. Doe je met jouw team alles snel en goed? Dan is de kans groot dat jouw team als winnaar uit de bus komt! 

 

Heb je zin een een bijzonder verjaardagsfeestje? Dan zien we je graag bij The Temple Challenge. We hebben verschillende arrangementen in combinatie met een pannenkoek of frietjes, bowlen of bijvoorbeeld met het knuffelen van alpaca's! Meer informatie over onze arrangementen vindt je hieronder. Goed om te weten... de kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

 

Wil je geen gebruik maken van één van onze arrangementen, alleen een Temple Challenge kan ook. 

Geschikt voor kinderen van circa 10 - 16 jaar. Niet op zondag..

Prijs: € 15,- per kind. Reserveren>

TIP! Kom naar de 'Kidsmiddag', elke vrijdag van 14:00 - 19:00 uur en betaal slechts € 10,- per kind. Meer info hieronder...

NIEUW! THE TEMPLE KIDSMIDDAG

 

Elke vrijdagmiddag van 14:00 - 19:00 uur zijn we geopend voor het vieren van de leukste kinderfeestjes of kom 'zomaar' gezellig met je vrienden of vriendinnen. Tijdens deze middag betaal je slechts € 10,- per kind. We garanderen een gezellige middag.

Geschikt voor kinderen van circa 10 - 16 jaar. Niet op zondag..

Prijs: € 10,- per kind.

THE TEMPLE KIDSPARTYArrangement 1

 

- 1 uur The Temple Kids Challenge

- 1 uur Bowlen (bij het Rainbow Centre)

- Frietje met snack (kroket, frikandel of kipnuggets)

- Ranja op beide locaties

 

Geschikt voor kinderen van circa 10 - 16 jaar. Niet op zondag..

 € 21,- per persoon (minimaal 8 kids)

Reserveren>