Vriendenuitje

Op zoek naar een leuk en origineel vriendenuitje of activiteit voor het vriendenweekend of vrijgezellen dag? Daag je vrienden en vriendinnen uit voor The Temple Challenge in Nistelrode of Heerlen! Zeker weten dat dit het uitje is waar nog lang over nagepraat wordt. Geschikt voor groepen van 4 tot 100 personen. Naar wens af te sluiten met een borrel, compleet verzorgde barbecue of ander arrangement.

Over The Temple Challenge

Wij heten je van harte welkom in ons café waar je kunt genieten van een drankje en naar wens een bitterbal of stukje gebak. Na het gezellige ontvangst gaan we de vriendengroep opdelen in teams van twee tot vier personen en is het ‘game on’.

Ieder team gaat om de beurt starten aan een reeks interactieve en zintuigprikkelende speelkamers, het doel is om de hoogste score te behalen en daarmee je vrienden of vriendinnen te verslaan. Elf unieke speelkamers met elk een andere opdracht zorgen ervoor dat je telkens weer maximaal uitgedaagd wordt. Is jouw team het meest behendig of creatief? Dan winnen jullie misschien wel The Temple Challenge!

Werk slim samen en je zal zien dat je score blijft oplopen, dat zorgt ervoor dat iedereen bloedfanatiek wordt! Voor je het weet is de tijd om en moet je door naar de volgende kamer waar weer een andere uitdaging op jullie wacht. Spannend!

Na het spelen van de laatste kamer is het tijd voor een spectaculaire teamfoto inclusief score. Daarna eindig je met je vrienden en vriendinnen in ons gezellige café, waar het tijd is voor een verkoelend drankje. Cheers!

Arrangementen vriendenuitje

Speel je alleen The Temple Challenge of kies je voor een compleet verzorgd arrangement? Alles is mogelijk. Van ontvangst met koffie en gebak tot een bruisend welkomstdrankje met een bitterbal. Nadien kun je genieten van een all-in BBQ of een 3 gangendiner. Liever een uitje op maat? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.